Huis begassen

Een woning of andere objecten begassen oftewel een woning vergassen is sinds 2009  weer toegelaten in Nederland. Een begassingsbehandeling tegen houtvernielers kan toegepast worden op diverse objecten, waarbij u onder meer kunt denken aan woningen, kerken, molens, kantoorpanden, boten, meubelen en houtpartijen.

Middels begassingsmiddelen is het mogelijk om houtvernielende insecten, waaronder gewone houtworm, huisboktor, spinthoutkever en de bonte knaagkever in alle stadia honderd procent af te doden. Van Meijel is voor het woonhuis begassen of begassen  van objecten tegen houtaantasters de specialist en werken met begassingen landelijk. Van Meijel heeft meerdere speciaal opgeleide en gecertificeerde medewerkers voor het woonhuis gassen of het gassen van ieder ander object. Deze medewerkers zijn begassingsspecialisten en werken onder leiding van een gecertificeerde gassingsleider.

Om uw woning of ander object te laten begassen tegen houtaantasting vindt allereerst een gratis en vrijblijvende inspectie van uw woning plaats. U kunt Van Meijel hiervoor contacteren. Begassingsspecialisten komen vrijblijvend en kosteloos bij u op locatie langs, zodat een uitgebreide analyse kan worden uitgevoerd naar de aard van de houtaantasting. Vervolgens wordt in kaart gebracht wat de ideale begassingsbehandeling is en op basis hiervan ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat.

Bedrijfsfilm over de begassing van een woonhuis

Media 1    artikel in dagblad 'Tubantia' (6 oktober 2009)
Media 2    artikel in dagblad 'de Stentor' (3 oktober 2009)